Gusztáv
3 °C
7 °C

Ronaldo összeesküvésre fogja a vereséget

2014.03.24. 10:22

A Real Madrid–Barcelona lefújása után Alberto Undiano játékvezető került a főszerepbe, aki három tizenegyest fújt be, Sergio Ramost pedig szűk fél órával a vége előtt kiállította. A Real-hátvéd a 3-4-es vereség után egyből nekitámadt a bírónak.

„Remélem, hogy Undiano soha többet nem vezet nekünk. A Nou Campban és itt is mindig ilyenek történnek. Hozzá sem értem Neymarhoz. Ha izgalmasabb bajnokságot akartak, akkor megkapták” - vélte a spanyol védő, és utóbbi gondolatával Cristiano Ronaldo is egyetértett. „Egyes emberek nem akarták, hogy mi nyerjük, a Barcelona pedig már most elbukja a bajnokságot. Elég régóta vagyok itt, hogy tudjam, sokakat zavar, ha a Real Madrid nyer. Féltékenyek, emiatt pedig nem egyenlőek a feltételek.”

Ronaldo szerint feltűnően sokat hibázott Undiano, aki helyett sokkal jobb bírót kellett volna kirendelni a mérkőzésre, arra azonban nem tért ki, hogy az ő tizenegyese előtt is tévedett a bíró, hiszen Daniel Alves a tizenhatoson kívül buktatta őt.

Carlo Ancelotti, a madridiak edzője náluk azért diplomatikusabb volt, csak annyit mondott, hogy újra nyílt lett a bajnokság, és a Sevilla ellen mindenképp javítaniuk kell. „Lehet, hogy egy-két döntése ellenünk volt, de már nem ezzel kell foglalkoznunk. A Ramos ellen befújt büntetőt nem láttam, de az, pontosabban a kiállítás volt a meghatározó pillanat.”

Ancelotti amiatt sem aggódik, hogy a bajnoki szezonban sem a Barcelonát, sem az Atlético Madridot nem sikerült legyőzniük, sőt, azt is elismerte, hogy mindkét csapattól jogosan kaptak ki az első meccsen, ám a vasárnapi meccs a kezükben volt 3-2-nél.

Tata Martino szintén a bajnokság további szakaszával foglalkozott, kiemelve, hogy sokan már leírták, halottnak tekintették csapatát, mely most újra ott van a versenyben, hiszen az első három csapat között egy pont van csak, ezzel újrakezdődött a szezon. A tizenegyesek kapcsán a Barca-edző is diplomatikus maradt, a kiállítást érő megmozdulást szabálytalannak találta, de a másik két esetet nem látta, így azokról nem nyilatkozott..

Ezen a téren Xavi volt a legelnézőbb a bíróval, szerinte mind a három tizenegyes teljesen jogos volt, míg az újabb rekordokat döntő Messi csapata erejét méltatta, mely mindig a legfontosabb mérkőzéseken nyújtja a legjobbat. „Nagyon szoros lett az állás, már nem szabad hibáznunk” - foglalta össze tömören a mesterhármast rúgó argentin.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!