Auguszta
-7 °C
0 °C

Dzsudzsák képe a brit Mirror címlapján

2014.03.26. 15:43

A angol The Express külön cikkben foglalkozik a Liverpoollal újra hírbe hozott Dzsudzsák Balázzsal, akit a város másik csapata, az Everton is aktívan figyel. Mindezt a Mirror címoldalán láttuk, ami még a magyar futballista képét is kirakta, hogy felhívja a figyelmet a hírre. (Épp az állítólag rekordfizetésre számító Messi mellé.)

Az Express ukrán forrásokra hivatkozva állítja, hogy Dzsudzsák a Tottenhammel is hírbe hozott Jevhen Konopljanka alternatívája lehetne a Poolnál, amennyiben nem sikerülne megszerezni az első számú kiszemelt kelet-európait. (Itt lent ez a Mirror futballmellékletének címlapja.)

A 27 éves Dzsudzsák a Dinamo Moszkva játékosa, az idei szezonban 18 meccsen egyetlen gólig jutott, a bajnokságban pedig a negyedik helyen állnak, négy pontra a BL-indulást érő második helytől, ám a hátralevő nyolc meccsükből hetet idegenben kell majd lejátszaniuk.

Már pedig Dzsudzsák mindenképpen a Bajnokok Ligájában szeretne játszani jövőre, ám ezt lehet, hogy az Everton sem garantálná, hiszen ők jelenleg ötödikek a bajnokságban. A Liverpool számára nem új célpont az 59-szeres válogatott, akiért tavaly nyáron a hírek szerint 12 millió fontot ajánlottak.

Dzsudzsákot nyár óta - de inkább az utóbbi 3 évben - már az olasz Internazionaléval is összehozták, télen pedig állítólag a Fulham is érdeklődött, ám eddig konkrét fejlemény egyik csapat részéről sem volt.