Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Balotellinek jót tett a szakítás

2014.03.27. 10:31

Nyomát sem mutatta Mario Balotelli, a Milan csatára annak, hogy felzaklatta volna szakítása Fanny Negueshával, hiszen remek formában játszott a Fiorentina ellen, sőt a mérkőzést is ő döntötte el, nem is akárhogy.

A 64. percben, szemben a kapuval rúghatott szabadrúgást, amit gyönyörűen csavart el a sorfal mellett a kapu bal oldalába. Nem helyezte tökéletesen a kapufa mellé, de a kapuban álló Neto így sem tudott odaérni rá. Ezzel a góllal lett 2-0 a Milannak a Fiorentina ellen, ahonnan a hazaiak már nem tudtak felállni, de hiába győzték le a Serie A ötödikjét, így is csak a 12. helyen áll Clarence Seedorf csapata. Ha itt végeznének, 1982 óta a legrosszabb helyen zárnák a bajnokságot - akkor kiestek a 14. helyükkel.

Steven Gerrard gólja talán szebb is volt, de mindenképp fontosabb, hiszen anélkül nem biztos, hogy nyertek volna a Sunderland ellen. A Liverpool csapatkapitánya is középről próbálkozhatott és ő is jobbal csavarta a bal oldalra. Amellett, hogy nagyon jól helyezte, rengeteg erő is volt a lövésben, Mannone kapus úgy sem ért oda, hogy a bal kapufához állt közelebb, ezzel lett 1-0 az első félidőben.

Ki csavarta be szebben?

  • 509
    Gerrard
  • 165
    Balotelli

A Sunderland 2-1-es legyőzésével a Liverpool sorban 12. meccsén veretlen az angol bajnokságban és tartja a második helyét, egy ponttal a Chelsea mögött, míg a Sunderland továbbra is a kiesést jelentő 18. helyen áll.