Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

C. Ronaldo alaposan berágott Bale-re

2014.03.27. 10:46

A Barcelona után a Sevillától is kikapott a Real Madrid, a szerda esti 2-1-es vereség után a csapat már három ponttal marad el a listavezető Atletico Madridtól, ráadásul Cristiano Ronaldo alaposan berágott Gareth Bale-re meccs közben.

A sértődés oka egy szabadrúgás volt, amit kisebb tanácskozás után a tavaly nyáron érkezett walesi végzett el. Csúnyán fölé vágta, a portugál ezután fakadt ki a 92. percben, a karját széttárva magyarázott Marcelónak, láthatóan nagyon elégedetlen volt. 

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Carlo Ancelottit is megkérdezték a történtekről, az edző szerint Ronaldo csak a vereség miatt volt haragos, valójában semmi baja nincs Bale-lel. Az újabb vereséggel kapcsolatban elmondta, keményen dolgoznak a hátralévő mérkőzéseken, hisz abban, hogy még megnyerhetik a bajnokságot. 

Az AS azt írja, a csapatnál úgy egyeztek meg, a jobblábasoknak kedvező szabadokat Cristiano Ronaldo végzi el, a balosokat pedig Bale, ez a mostani határeset volt.