Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Valami nincs rendben C. Ronaldo térdével

2014.03.28. 16:17

Nemcsak a Real Madrid, Cristiano Ronaldo is nehéz időszakon megy keresztül, a spanyol Marca úgy tudja, a portugál klasszisnak már egy ideje fájdalmai vannak.

A lap szerint az egész a Schalke elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen kezdődött, a bal térdével volt gond, mégis pályára akart lépni a visszavágón azok után, hogy az első mérkőzésen 6-1-re mosták le Szalai Ádám csapatát. Azóta minden mérkőzésen kötést visel a térde alatt, és naponta ellenőrzik a csapat orvosai, akik egyébként tudnak a dologról. Állítólag már a múlt szezonban is ezzel a testrészével volt gond. 

A Real-sztárnak a Clasico előtt több tréninget is ki kellett hagynia a térde miatt, de ezt a mérkőzéset nem hagyta volna ki, majd a Sevilla ellen is pályára lépett. Mindkét bajnokit elvesztették, a Sevilla ellen a portugál vissza is esett a második félidőben azok után, hogy az elején még az ő góljával vezettek. Igaz, szabadrúgása durván megpattant, úgy ment be.

A Marca szerinó Ronaldo a Rayo Vallecano ellen vállalni fogja a játékot szombaton, igaz a fájdalom továbbra sem múlik.

A bajnokságot az Atlético Madrid vezeti 73 ponttal, a Barcelonának 72 van, a harmadik Realnak pedig 70, Ancelotti csapatának innentől már minden mecset hoznia kell, hogy legyen még esélye a bajnoki címre.