Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A 15 éves Puskást vinné a United

2014.03.30. 14:54

A tizenöt éves Puskás Martin a Manchester United játékosa lehet, írja az angol Mirror, és igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy a fiatal magyar nincsen rokoni kapcsolatban Puskás Ferenccel. 

A ballábas támadójátékos állítólag a napokban egy titkos látogatáson volt az angol sztárklubnál, ahol az egyik utánpótláscsapattal készült a carringtoni edzőközpontban. Puskás már két éve a PSV játékosa, azóta Hollandiában él, Magyarországon a szombathelyi Illés Akadémián futballozott. A United korábban már többször igazolt a holland klubtól, innen érkezett Ruud Van Nistelrooy és Jaap Stam is. 

Idézik a fiatal futballistát is, akinek az angol futball a kedvence, nemcsak azért, mert tehetségre és szerencsére van szükség, hogy valaki befusson, hanem azért is, mert keményen kell dolgozni a sikerekért.

A PSV honlapja szerint Puskásnak ráadásul két MU-játékos a kedvence, Robin Van Persie és Wayne Rooney. A hollandban az tetszik neki, hogy bárhonnan tud gólt szerezni, az angol válogatott csatárra pedig azért néz fel, mert nemcsak jól tud lőni, hanem passzjátéka is értékes.