Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Banánhéjat talált Bale a Rayo ellen

2014.03.30. 11:27

Elképesztően nagy ziccert sikerült kihagynia Gareth Bale-nek a Rayo Vallecano ellen szombaton, ráadásul 1-0-nál, amikor még nem nagyon volt fölényben a Real.

A walesi sebessége fantasztikusan mutatkozik meg a kontráknál, úgy sprintelt le mindenkit a félpályától, ahogy talán még Cristiano Ronaldónak sem menne, de hiába vihette egyedül kapura, a döntő pillanatban rontott. Méghozzá nem is kicsit, saját lábát rúgta el a labda helyett.

A gól helyett csak egy komikus jelenet lett, de a walesi javított a második félidőben, ráadásul kétszer is. Az első góljánál csak be kellett passzolnia a kapuba a labdát, a másodiknál viszont egyszemélyes kontratámadásba kezdett. Alig valamivel saját tizenhatosán kívülről indulhatott, jött a hatalmas sprint 70 méteren át - a három védő közül senki nem tudta vele tartani a lépést, de érdemes CR-t figyelni középen, hogy milyen sebességgel érkezik - majd újra egyedül találta magát a Rayo kapusával szemben.

Ezúttal viszont nem remegett meg, simán helyezte el a Rubén mellett, négy gólra növelve csapata előnyét. A végeredményt pedig a csereként beállt Alvaro Morata állította be, szépségdíjas találattal. A fiatal csatár a tizenhatos sarkáról, elképesztő erővel lőtte ki a hosszú sarkot - nem csoda, hogy több angol csapat is meg akarja szerezni őt a Realtól, ha ilyenekre képes.

A Real Madrid 5-0-ra nyert, továbbra is csak harmadik a spanyol bajnokságban.