Kisminkelt látványfotók a felcsúti stadionról

2014.04.16. 15:10

Friss, látványos fotók vannak a húsvéthétfőn nyitó Pancho Arénáról a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapján. A képeket egy épületfényképész készítette, szerkesztve vannak.

A képeket készítő fotós szerint „a színek a piros és a sárga tartományban kevésbé telítettek. A képek alkonyatkor, 15 perc alatt készültek, amit egynapos munka előzött meg, a nézőpontok kijelölésével. A digitális fényképezés sajátossága az emberi szemnél csekélyebb dinamikatartomány, ezért a csúcsfények és az árnyékok a valóság helyesebb leképezéséhez korrekcióra szorulnak. A kék, lila és zöld színtartomány változatlan. Zöldes elszineződés a világításban a gyújtás sajátossága, csakúgy, ahogyan a Lánchíd esetében. A high pass-élesítés a lencse korrekciója, ugyanúgy, ahogyan a hordótorzítás eltüntetése."

A stadionról láthattunk már videót, légi felvételeket, sőt, az Index is forgatott a közelében.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla