Giggs-búcsú: végre becseréli magát?

2014.05.06. 11:08

Utolsó hazai mérkőzése jöhet kedd este a Manchester United átmeneti edzőjének, Ryan Giggsnek, aki várhatóan a Hull City elleni bajnokira a keretbe nevezi magát.  

A játékosedzőként dolgozó Giggs két mérkőzéssel ezelőtt vette át a csapat irányítását a kirúgott David Moyestól, de sem a Norwich ellen 4-0-ra megnyert mérkőzésen, sem a Sunderland elleni vereség alkalmával nem állította be magát, öltönyben, a pálya széléről dirigált. Amikor kinevezték, poénból azt nyilatkozta, ha tizenegyest rúgnak, akkor becseréli magát. 

A 40 éves szélső még nem döntött arról, hogy futballista marad-e még egy szezonra, de az angol lapok szerint nem valószínű, hogy a következő idényt is a pályán töltené, sanszosabb, hogy befejezi. 

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a nyári világbajnokság után a holland szövetségi kapitány, Louis van Gaal veszi majd át a csapatot, a kérdés az, hogy Giggsnek és stábjának jut-e szerep ezután. A holland szakember a saját embereit hozná, a Unitednél viszont állítólag ragaszkodnak ahhoz, hogy Giggsék is szerepet kapjanak a stábban. 

A United a hetedik helyen áll a bajnokságban. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás