Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C

Életet mentett az orvos, kiállították

2014.05.14. 12:19

A spanyol másodosztályban kiesési rangadót játszott a hétvégén a Real Madrid Castilla és a Girona, mindkét csapat a kiesőzónában tartózkodik, győzelemmel az egyik elkerülhetett volna onnan, ezért feszült volt a meccs.

A 66. percben 1-0-ra vezetett a vendég Real, amikor játékosuk, Diego Llorente csúnyán összefejelt az egyik castillás hátvéddel és eszméletlenül elterült a pályán. A csapat orvosa azonnal látta, baj van, próbálta jelezni is a játékvezetőknek, de nem várta meg, hogy engedélyt kapjon, azonnal a pályára rohant segíteni.

Később kiderült, hogy a játékos élete is veszélybe kerülhetett volna, ha Dr. Julio de la Morena nem siet a segítségére. Jesus Munoz játékvezetőt azonban ez nem érdekelte, kiállította az orvosi stáb tagját, mert az nem kért tőle engedélyt a pályára lépéshez. A jegyzőkönyvben azt írta indoklásként, a labda még játékban volt, amikor de la Morena berohant. 

A meccs 1-1-gyel zárult, a Girona a 90. percben egyenlített, Diego Llorentét pedig kórházba szállították, de nem lett komoly baja. Twitterén azt írta, szerencsére vannak még olyan emberek, akiknek a játékosok testi épsége mindennél fontosabb.

Llorentére Carlo Ancelotti is számított volna az első csapatnál a sok sérült miatt, azonban nem lesz bevethető a védő.  • Vennék
  • Bankszámla