Fülöp, Evelin
EUR 392,46 Ft
USD 366,79 Ft
13 °C
27 °C

Rúgták egymást a vb-re készülő hollandok

2014.06.09. 19:18

Nem lehet mondani, hogy a holland válogatott nem pörgött fel a világbajnokságra, néhány nap múlva a címvédő spanyolok ellen nyitnak a csoportban, az edzésen faragták egymást rendesen.

Csúnyán odaléptek Sneijdernek is, de a legtöbbet a bayernes Arjen Robben kapta, aki a Feyenoord-védő Bruno Martins Indivel akadt össze. Előbb a feyenoordos rúgta fel, ezután a földön is maradt, a második esetnél azonban már berágott a Bayern-sztár, idegesen, a lábával lökte el magától Martinst, aki meg is kérdezte a támadótól, hogy mi a probléma. 

Robben clashes with Martins Indi in Holland training

Robben tartott attól, hogy esetleg megsérül, de a tréning végén jelezte, semmi baja, a szövetségi kapitány, Louis van Gaal is megpaskolta. Bruno Martins csak annyit mondott később, Robben nagyon jól cselez, de mindketten kicsit önfejűek. 

Van Gaal hétfőn már zárt kapuk mögött vezet edzést Rióban, a spanyolok elleni csoportrangadó helyszínére a hét második felében repülnek el. A spanyolok mellett Ausztráliával és Chilével játszanak a csoportban. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás