Antal, Antónia
-1 °C
9 °C

Szalaiért senki sem fizet millókat

2014.06.24. 08:04

A Schalke 04 nem nagyon tud, mit kezdeni Szalai Ádámmal. A klub megválna gyenge szezont futó csatárától, de a Bundesligában egyelőre nincs olyan csapat, amelyik több millió euróért kivásárolná a magyar légióst, írja a Bild.

Az már tavasszal nyilvánvalóvá vált, hogy Jan-Klaas Huntelaar felépülése után nem sok lehetősége lesz a szezonban csak hét gólig jutó csatárnak. A tavaly 8 millióért megvett Szalai is kérte ügynökét, hogy keressenek neki új klubot. Egyelőre ilyet nem találtak, és mivel a Schalkéhoz érkezhet Eric-Maxim Choupo-Moting is, Szalai játéklehetőség nélkül maradhat.

A magyar csatárt az Eintracht Frankfurt nézte ki magának, kölcsön is vennék, de a klub sokallja Szalai évi kétmillió euró körüli fizetését. Az ügylet mindenesetre még létrejöhet, mert a Schalke abban gondolkodik, hogy Szalai a fizetése egy részét még mindig a gelsenkircheni klubtól kapná.

Ha Szalai rendszeresen játszana, annak Horst Heldt Schalke-edző is örülne, mert azzal eladhatóbbá válhat a játékos, vagy jó teljesítmény esetén újra esélyt kapna a Schalkénál.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!