Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szalaiért senki sem fizet millókat

2014.06.24. 08:04

A Schalke 04 nem nagyon tud, mit kezdeni Szalai Ádámmal. A klub megválna gyenge szezont futó csatárától, de a Bundesligában egyelőre nincs olyan csapat, amelyik több millió euróért kivásárolná a magyar légióst, írja a Bild.

Az már tavasszal nyilvánvalóvá vált, hogy Jan-Klaas Huntelaar felépülése után nem sok lehetősége lesz a szezonban csak hét gólig jutó csatárnak. A tavaly 8 millióért megvett Szalai is kérte ügynökét, hogy keressenek neki új klubot. Egyelőre ilyet nem találtak, és mivel a Schalkéhoz érkezhet Eric-Maxim Choupo-Moting is, Szalai játéklehetőség nélkül maradhat.

A magyar csatárt az Eintracht Frankfurt nézte ki magának, kölcsön is vennék, de a klub sokallja Szalai évi kétmillió euró körüli fizetését. Az ügylet mindenesetre még létrejöhet, mert a Schalke abban gondolkodik, hogy Szalai a fizetése egy részét még mindig a gelsenkircheni klubtól kapná.

Ha Szalai rendszeresen játszana, annak Horst Heldt Schalke-edző is örülne, mert azzal eladhatóbbá válhat a játékos, vagy jó teljesítmény esetén újra esélyt kapna a Schalkénál.