Benedek
-4 °C
5 °C

C. Ronaldo szerelmes a Manchesterbe

2014.08.02. 15:31

Az Egyesült Államokban zajló Bajnokok Kupáján szombat este egymással játszik a Real Madrid és a Manchester United, az MUTV természetesen megkérdezte a portugált, hogyan érzi magát jelenlegi és korábbi csapatának meccse előtt.

Az érzelmektől túlcsorduló interjút a Telegraph és a Guardian is hosszan szemlézi, hiszen Ronaldo szinte szerelmet vallott a Unitednek és nem zárja ki, hogy egyszer visszatér oda, ahonnan 2009-ben 80 millió font ellenében távozott.

„A Manchester az egyik kedvenc klubom, imádtam ott lenni. 18 évesen kerültem oda, mindent megnyertünk,

a szurkolók istenként bántak velem, fantasztikus pillanataim voltak ott, imádom a klubot, olyan nekem, mint a második családom.

Néhány játékossal még most is tartom a kapcsolatot. Sosem lehet tudni, hogy visszatérek-e. Imádom Manchestert. Boldog vagyok a Realnál, ez az otthonom, ez a klubom, de a Unitednél olyan hihetetlenül bántak velem, hogy sosem lehet tudni."

Az új edzőt, Van Gaalt is az egekig magasztalta. „Fantasztikus edző, a lehető legjobb választás volt, a holland válogatottal hihetetlen futballt játszatott, a Unitednek sokkal jobb szezonja lesz, mint a tavalyi volt."