18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gránát tépte le a szurkoló kézfejét

2014.08.04. 14:21

A macedón Peliszer–Vardar-derbi után horrorisztikus sérülést szenvedett az egyik szurkoló.

A meccs vége előtt, hogy ne legyen összecsapás a két szurkolótábor keménymagja között elkezdte kiterelni a vardarosokat, akik nem igazán engedelmeskedtek a szóbeli felhívásnak, és a pajzsos rohamrendőröknek. Az egyik rendőr vakítógránátot dobott közéjük, hogy oszlassa a tömeget. Az egyik vardaros megpróbálta visszadobni a gránátot, de elkésett vele, felrobbant nála, és szétroncsolta bal kézfejét.

Pelister-Vardar 03.08.2014 {18+}

A súlyos sérülés ellenére, valószínűleg a sokkos állapot hatására, meglepően nyugodtan sétálgatott a tribünön. A rendőröktől próbált meg segítséget kérni, majd néhány társa próbálta elállítani a vérzést.

A robbanásban többen is megsérültek, vér borította a lelátót. A macedón belügyminisztérium kivizsgálja az ügyet, hogy történt-e rendőrségi túlkapás. A mérkőzést a Vardar nyerte 1-0-ra, de az edző nem ünnepelt. „A győzelem semmit sem jelent, miközben egy drukker elveszíti a kezét."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport