Emma
-2 °C
6 °C

Mourinhónak már nagyon elege van Torresből

2014.08.11. 11:11

Fernando Torresnek 2011 óta nem nagyon megy a játék, éppen azóta, hogy a Chelsea-hez igazolt, pedig az angol csapat minden erejével azon volt, hogy valahogy formába hozza a csatárt. Úgy látszik, hiába.

Elég csak az idei felkészülési meccseket nézni, a spanyol szinte mindent kihagyott (például ezt, de még ezt is), pedig nem ártana bizonyítania, hiszen a nyáron az Atlético Madridtól (Torres egykori csapatától) megvett Diego Costa lesz minden bizonnyal az első számú támadó.

Torres vasárnap a Ferencváros ellen is lehetőséget kapott, de egy félidő alatt nem tudott maradandót alkotni – a győzelmet végül a helyére beállt Fábregas szerezte meg, miközben honfitársa ilyen jeleneteket hozott össze:

Ráadásul mindezt a 12. percben csinálta, nem kellett tehát sok ahhoz, hogy José Mourinho meglehetősen lesújtó tekintettel kövesse támadója megmozdulását. Torresnek viszont reményt adhat, hogy Didier Drogba szinte még pályára sem lépett, miután újra visszatért a londoni klubhoz, máris lesérült (a 29. percben kellett lecserélni a Fradi ellen), így jelenleg Diego Costa mögött ő lett a második számú csatár, legalábbis az elefántcsontparti felépüléséig.

Akárhányadik csatár is lesz viszont, az biztos, hogy 14 millió fontot keres szezononként, amíg a Chelsea-nél játszik a 30 éves játékos.

A mérkőzést a Chelsea nyerte 2-1-re, pedig félidőben még az FTC vezetett 1-0-ra Gera Zoltán góljával. Akivel Mourinho még elégedett lehet, az új igazolás, Fabregas, aki meg olyan szép gólt rúgott, hogy felkerült a nagy futballos gyűjtőoldalakra.