Aljasabb szurkolói húzás talán nem létezik

2014.08.17. 12:48

A lengyel Legia Varsó 6-1-es összesítéssel verte ki a skót Celticet a Bajnokok Ligájából, de mivel az egyik játékosát jogosulatlanul szerepeltette, az UEFA megsemmisítette második győzelmét. Mivel azt a meccset 3-0-val a skótok kapták, 4-4-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal továbbmentek.

A lengyelek megpróbáltak mindent, hogy nyilvánvaló hibájuk után a pályán elért eredmény feleljen meg a valóságnak, de az UEFA hajthatatlan volt.

A Legia így a BL-főtábláért nem játszhat, ehelyett vigaszdíjnak marad neki az Európa Liga a jövő csütörtökön, amelyikben a kazah Aktobét kell vernie a főtábláért.

A Jagiellonia drukkerei a hétvégi fordulóban bemutatták, hogy nincs nagyobb öröm a kárörömnél.

Jagiellonia drukkerei a Legiát hergelik

Ezért a bajnokijuk előtt a BL-himnuszt játszották le a melegítő varsói játékosoknak. Majd ezek után a Celticet kezdték éltetni.

A meccset a Legia amúgy 3-0-ra nyerte meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek