Gyöngyi
4 °C
13 °C

Mindenki az MLSZ-t szidja, mindenki fizet

2014.08.26. 18:29

Szurkolóik viselkedése miatt az Újpestet 500 ezer, míg a bajnoki címvédő Debrecent 250 ezer forintra bírságolta kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, írja az MTI.

Az MLSZ honlapja szerint a testület az Újpestet a Paks elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésen történtek miatt büntette, miután a csapat drukkerei többször súlyosan megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak, a szövetséget, az FTC-t, a Diósgyőrt és a Budapest Honvédot, valamint a játékvezetőt szidalmazták. Az Újpest mint visszaeső kapott félmilliós bírságot.

A DVSC is visszaesőnek számít, ezért kell 250 ezret fizetnie a Haladás elleni hazai bajnokin történtekért: a szurkolók megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak, az MLSZ-t szidták.

Szintén a szövetséget szidták a hétvégén a Kecskemét és a listavezető Videoton szimpatizánsai, amiért mindkét együttesnek 100-100 ezer forintot kell befizetnie. Ráadásul a Kecskemét további 50 ezret is fizet a Pekár Lászlóval szembeni pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért.