Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C

Mourinho: 6-3-ra nyertünk, de a védelmünk pocsék

2014.08.31. 09:41

A Premier League a 3. fordulónál tart, de valószínűleg már megvolt a szezon egyik legjobb meccse, a Chelsea 6-3-ra verte az Evertont. A londoni klub eddigi meccseit megnyerte, 11 gólnál tartanak, vezetik is a bajnokságot.

Edzőjük, Jose Mourinho mégsem volt teljesen elégedett azzal, amit látott. „Azt hiszem, senki sem vár kilencgólos meccset a PL két topcsapatától. De ők is gólratörően és győzelemre játszottak, és mi is. Védekezésben többször is hibáztunk, pedig pont ezt gyakoroltuk a héten, de ezt nem láttam viszont a pályán. Jobb lett volna, ha edzés helyett hazaengedem a játékosaimat a feleségeikhez és a gyerekeikhez."

Everton 3-6 Chelsea

„Négy komoly védelmi hibánk volt, háromból gól lett, a negyediknél Courtois védett nagyot. Támadásban viszont jók voltunk, agresszívak, veszélyesek, ilyennek képzelem a játékunkat."

A kétgólos Diego Costa különösen tetszett Mourinhónak. „Minden szempontból fantasztikusat játszott, jól tartotta és játszotta meg a labdákat, pedig sokat szabálytalankodtak vele szemben. Háromszor volt a kapussal szemben, kétszer be is lőtte, a harmadiknál Howard védett nagyot. Az első három forduló alapján ő a liga legjobb formában lévő játékosa."  • Vennék
  • Hírek