Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Sneijder ingyen szabadulhat el a Unitedhez?

2014.10.11. 08:03

Wesley Sneijder holland válogatott futballista azt nyilatkozta a holland  De Telegraafnak, hogy török klubja, a Galatasaray több hónapnyi fizetéssel tartozik neki.

Az összeg állítólag nyolcszázezer euró, ha pedig tényleg így van, akkor a sztárjátékos kérheti szerződése felbontását a FIFA-tól. Amennyiben ez megtörténne, szabadon gazolható lenne. 

"Nem kaptam tőlük meg a pénzem. A klubnál dolgoznak azon, hogy megoldják a helyzetet, a menedzsereim folyamatosan tárgyalnak velük" - mondta Sneijder a helyzetről. 

A Manchester Unitednél a nyáron kinevezett Louis van Gaal a nyáron megkereste a holland támadót, hogy magával vigye az angol sztárklubhoz, akkor az üzlet nem jött össze. Kérdés, hogy most mi lenne a helyzet, ha Sneijder szabadon igazolható lenne, mert közben leigazolták Di Maríát és Falcaót is. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek