Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%

Hógolyó ekkora hülyeséglavinát nem indított

2014.10.29. 16:41

Lehet, hogy a bolgár futball még annyira sem izgalmas, mint egy megye II.-es mérkőzés, de egy hógolyó elindította benne a hülyeséglavinát.

Vasárnap játszották a fővárosi derbit, a Levszi Szófia–CSZKA Szófia-meccset, ami természetesen nem mehetett végig balhé nélkül. A szurkolók, ha már esett a hó, vad hógolyózásba kezdtek, és sikerült fejen találniuk a CSZKA edzőjét. Sztojcso Mladenov a dobás után lépett párat, majd látványosan kiterült a pálya szélén. Ezután volt még egy kis lökdösődés, de a meccs utóélete sokkal izgalmasabbá vált.

Hógolyóval fejen találták a CSZKA edzőjét

Mladenov azt állította, hogy akkora erejű volt a dobás, hogy még az eszméletét is elveszítette, hiába tűnt úgy százból 99 embernek, hogy rosszabb színész, mint mondjuk Arjen Robben. Az edző még szakvéleményt is szerzett állapotáról. "A hógolyó fegyver is lehet. Nagyon megütötte Mladenov fejét. Hogy miért esett el kicsit később az ütés után? Azért, mert még lehet kettőt-hármat lépni, mielőtt elveszíted az eszméletét" – izzadta ki magából az indoklást Csvetkana Janakieva, aki elvileg orvosszakértő.

Mladenov, hogy bizonyítsa igazát, látleletet is vetetett, és azt mondta, be is fogja mutatni a szövetség ellenőreinek. Szerdán aztán hirtelen visszakozott, hangoztatta, ő nem hazudott, ám lezárta magában az ügyet.