Géza
-12 °C
-4 °C

Ráment a térde és a pályafutása a brutális belépőre

2014.11.11. 15:02

Véget ért a pályafutása a svájci FC Zürichben futballozó Gilles Yapi-Yapónak a brutális belépő miatt, amit az FC Aarau elleni mérkőzésen szenvedett el a hétvégén.

Az elefántcsontparti légióst úgy talpalta le a lichtensteini Sandro Wieser, hogy a labda már rég nem volt ott, meg is kapta egyből a pirosat, legalább bocsánatot kért a szenvedő futballistától.

Yapi-Yapó térde katasztrofális állapotban volt a belépő miatt, leszakadt a térdkalácsa, elszakadtak a térdszalagjai, porcleválása van, és a combizma is meghúzódott, esélytelen, hogy valaha folytatni tudja a karrierjét. Biztos, hogy egy ilyen súlyos sérülés után maradandó károsodást szenvedett, abban meg csak reménykedni lehet, hogy Sandrót egy jó ideig nem engedik majd futballpálya közelébe. A sérülésről készült felvételt csak erős idegzetűek nézzék meg. 

A mérkőzést 1-0-ra nyerte meg a Zürich, a klub vezetői pedig hétfőn közölték, feljelentik Sandrót a történtek miatt. A vétkes futballista állította, nem akart szándékosan sérülést okozni, közösségi oldalán pedig azt írta, mélységesen megbánta, amit tett, ő is sokat volt már sérült, ezért senkinek nem kívánna hasonlót.