Klaudia
-4 °C
2 °C

Mexikó visszavágott a Robben-büntetőért, Neymar duplázott, Messinek is jutott gól

2014.11.12. 23:20

A pénteken kezdődő Eb-selejtezős hét előtt szerdán barátságos meccseket játszottak Európában.

Törökország Brazíliát fogadta, és kikapott 4-0-ra. Teljesen sima meccs volt, félidőben már hárommal mentek Neymarék. A Barca brazilja rúgta az első és a negyedik gólt.

Hollandia hazai pályán találkozott Mexikóval a nyári vb-meccsük után. Akkor a közép-amerikaiak majdnem a 90. percig vezettek, a hollandok fordítottak egy nagyon véleményes büntetővel, amit Robben ügyeskedett össze már a hosszabbításban.

Most Mexikó egész simán nyert, majdnem végig előnyben voltak, 3-1-re is mentek, Blind egy megpattanó lövéssel szépített 3-2-re, ennyi lett a vége.

Guus Hiddink kapitányon tovább nőtt a nyomás, a jövő héten Lettországot fogadják Eb-selejtezőn, a mester azt mondta, ha nem nyernek, lemond. Na nem csak emiatt, hanem mert az ősszel már Izland és Csehország is elverte a csapatát selejtezőn.

Messi és társai Londonban játszottak Horvátországgal, és ha nehezen is, de nyertek az argentinok. Félidőben még a horvátok mentek eggyel, de aztán jött az atleticós Ansaldi és egy Messi-büntető, 2-1 lett a végeredmény.