Edina
-12 °C
-3 °C

Neuer beszólt az alsógatyás Ronaldónak

2014.11.18. 17:29

Az Aranylabdát kapusként utoljára Lev Jasin kapta meg 1963-ban, és azóta most van először igazi esély, hogy újra kapus kapja a díjat. Manuer Neuer azonban úgy gondolja, hogy nem lehet sok reménye, mert nem elég ismert, nincs celebstátuszban. Ezzel félreérthetetlenül Cristiano Ronaldónak piszkált oda.

„Sportoló vagyok, és nem egy brand képviselője. Azon túl, hogy én vagyok az Adidas első kapusa, nem az a fajta fickó vagyok, aki alsógatyában pózol. A show-mat csak a pályára korlátozom. Inkább a zöld gyepet választom a vörös szőnyeg helyett." – mondta a Kickernek. Neuer ezzel Ronaldóra utalt, aki saját márkás alsóneműit is reklámozza.

Természetesen Neuer nem úszhatta meg ennyivel, rögtön előkerült róla egy olyan kép, amelyen alsógatyában fogja a labdát.

Egy spanyol tévés már be is szólt a kapusnak, miért bántja alaptalanul a Real Madrid-csatárt. „Semmi kapcsolata nincs Cristiano Ronaldóval, és ne felejtsük el, a Real Madrid öt gólt lőtt neki az előző szezonban. Igazi seggfej, ha ilyeneket beszél" – mondta Enrique Marques.

Neuernak persze nem Ronaldo népszerűsége miatt látja rossznak a nyerési esélyeit. „A meccsek után, az összefoglalókban a gólokat, a helyzeteket és az asszisztokat mutatják. A szurkolók nem nagyon emlékeznek arra, ha a kapus egy kockázatos lövést fogott, vagy jól szervezte a játékot hátulról."

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft