Bernadett
-2 °C
4 °C
Kékesi Márton
ma 02:15
Kékesi Márton
Alpesi sí

Azért annyira nem örültek egymásnak

2014.11.19. 11:13

Nemcsak azért volt nagy a várakozás a kedd esti Cristiano Ronaldo–Messi-találkozó előtt (Arg-Por 0-1), mert a két futballsztár meccse általában nagy show, hanem azért is, mert nemrég majdnem összeugrasztották őket egy könyv miatt.

Egy hamarosan megjelenő könyv szerint C. Ronaldo csak anyabaszóként emlegeti Messit a Real öltözőjében, ezt a portugál tagadta, és perrel fenyegetőzött, úgyhogy az újabb találkozásuknak is megvolt a maga felvezetése. 

Az argentin és a portugál válogatott meccséről kedd este még olyan felvétel került elő, hogy a két sztár a kezdés előtt nem fogott egymással kezet, csak a játékvezetőkkel. 

De a képügynökségek fotói ezt hamar megcáfolták, Cristiano Ronaldo és Messi kezet fogott a meccs előtt, még ha nem is örültek egymásnak annyira. 

A meccsen aztán mindketten egy-egy félidőt kaptak, Messi járt közelebb a gólszerzéshez, éles szögből a rövid kapufát találta el. Cristiano Ronaldónak is volt egy lehetősége, de addig húzogatta a labdát az argentin védők között, amíg nem volt elég helye rendes lövésre, úgyhogy fölébombázta a labdát. A meccset a portugálok nyerték 1-0-ra, a győztes gólt Raphael Guerreiro szerezte a 90. percben 

Az Angliában rendezett mérkőzésen huszonhetedik alkalommal lépett pályára egymás ellen a két klasszis, Messi eddig tizenhét, Ronaldo pedig tizenöt gólt szerzett ezeken a találkozókon.