Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-7 °C
0 °C

11 Pool-védő, 4 Ludogorec-csatár, persze, hogy gól a vége

2014.11.27. 09:36

Bár azt már a Real Madrid és a Basel is megtapasztalhatta, hogy nem könnyű a Ludogorec ellen játszani idegenben, a Liverpoolnak kétszer is sikerült megszenvednie a bolgár csapat ellen.

Liverpoolban még sikerült nyerniük azután, hogy a Ludogorec a hajrában egyenlített, szerda este viszont már nem volt válaszuk a kései gólra. Ráadásul Georgi Terziev szögletből fejelt góljánál mind a 11 liverpooli játékos az ötös közelében volt, míg a hazaiaktól csak négy, közülük egy pedig a földön feküdt, meglehetős létszámfölényben voltak tehát, mégsem úszták meg gól nélkül. (Persze a szöglet előtt többen is voltak elöl a bolgároktól, de ők kifelé mozogtak a befelé érkező labda ellenére, így rájuk nem volt gondjuk a védőknek.)

B3ZgvP9CQAAcxn8.png

Az angolok szerencséjére túl sok azért nem múlott a kései egyenlítésen, mert még ha meg is szerezték volna a győzelmet, az utolsó körben is csak úgy előzhették volna meg a Baselt, ha megverik őket, és ez a mostani helyzetre is igaz, hiszen a svájciaknak 6, nekik pedig 4 pontjuk van az egymás elleni második mérkőzés előtt.

Terziev fejese a Liverpool ellen


  • Vennék
  • Hírek