Ágnes
-1 °C
2 °C

Dehogy jön ide Messi!

2014.11.29. 13:00

Csütörtök este óta már elméletet is gyártott az argentin sajtó, hogyan igazolhat Lionel Messi az angol Chelsea-hez, az egész eljutott a Premier League-klubot edző José Mourinhohóz, aki úgy kommentálta a dolgot, hogy

"A világ legegyszerűbb dolga elhíresztelni valamit anélkül, hogy megszólaltatták volna érintetteket. Nyilvánvaló, hogy nem jön ide Messi, nyilvánvaló, hogy ez nem igaz."

Fogalmazott a portugál edző, aki ha már nyilatkozott, elmondta az Aranylabdáról és az aranylabdás futballistákról is a véleményét. "Az ilyen díj egyáltalán nem tesz jót a futballnak, éppen ezért nem is érdekel az egész. Az egész olyan, mintha egy embert mindenki más elé helyeznénk, és erre a gondolkodásra nekünk nincs szükségünk a klubnál" - mondta a portugál. 

A Messi klubváltásáról spekuláló argentin sajtó egyébként arra alapozta az információját, hogy a Barca-sztár úgy érzi, az őt milliókra büntető spanyol adóhatósággal szemben magára hagyta a klubja, és a Chelsea-ben futballozik egyik jóbarátja, Cesc Fabregas.