Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Neuerezés: a világ legjobb góllövő kapusa is elbukott

2014.12.03. 14:29

A brazil Rogerio Ceni októberben pályafutása 123. gólját is megszerezte, ő a leggólerősebb kapus a világon, de a hetek óta tartó neuerezésnek ő a legújabb áldozata. 

A Sao Paulóval a Figueirense ellen 1-0-ra vezettek a hajrában, amikor a 41 éves játékos kifutott egy labdára, szépen át is pörgette az ellenfél fölött, csak az indítás túl hosszúra sikerült, egy másik Figueirense-játékost hozott játékba, akit hiába próbált esetlenül leütközni.

A labdát megszerző Mazolának már csak az üres kapuba kellett emelnie, ezt meg is oldotta, úgyhogy döntetlenre hozták a meccset Ceni hibája miatt. 

A kapusok az utóbbi hetekben sorban állnak a pofonért: nemrég egy szlovén kapus volt túl bátor, ő egy piros lapot hozott össze, mert azt hitte, jól megy neki mezőnyben, a WBA-kapus Ben Foster viszont szerencsés volt az Arsenal ellen, megúszta a gólt, miután Giroud elvette tőle a labdát.