Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A 19. mp-ben égette magát az Arsenal

2014.12.06. 17:34

A Premier League 15. fordulójóban az Arsenalnak sikerült negatív rekordot döntenie, soha ilyen gyorsan nem kapott még gólt, mint a Stoke City ellen. Peter Crouch a 19. másodpercben talált kapuba.

Az első beadás érkezett Diouftól az Arsenal kapuja elé, de a védők képtelenek voltak tisztázni, egyikük elesett, a másikuk mellé fejelt. Crouch tudta hol van, lekezelte, majd az ötösről a kapuba gurított.

A folytatás sem sikerült sokkal jobban az Arsenalnak, az első félidőben még két gól kapott, a 35. percben Bojan, a 45.-ben Walters talált be.

Az Arsenal a második félidőben magához tért, a 60. percben Cazorla szépített egy tizenegyesből, majd tíz perc múlva Ramsey is rúgott egy gólt. A 78. percben azonban elszállt minden esélyük. Chambers megkapta második sárgáját, így tíz emberrel kellett folytatniuk.

Premier League, 15. forduló:
Hull City-West Bromwich Albion 0-0
FC Liverpool-Sunderland 0-0
Queens Park Rangers-Burnley 2-0 (0-0)
Stoke City-Arsenal 3-2 (3-0)
Tottenham Hotspur-Crystal Palace 0-0
Newcastle United-Chelsea 2-1 (0-0)