Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ibrahimovic sérülten is szétlövi a kaput

2014.12.06. 21:18

Bár Zlatan Ibrahimovic még nem százszázalékos, sarokfájdalma miatt meccset is kihagyott már, Laurent Blanc mégis betette a PSG-be a Nantes elleni francia bajnokira. Ibrahimovic visszatérése nem is sikerülhetett volna jobban, az ő két góljával nyert csapata.

A Nantes már korán vezetést szerzett, a 8. percben Bedoya bombázott a felső sarokba. Ezután két vitatott helyzet is a PSG-nek kedvezett. Marco Verratti a 11. percben becsúszásáért, csak sárga lapot kapott, majd a Nantes gólját les miatt törölték.

A PSG-nek több mint fél óra kellett, hogy igazán veszélyes legyen. A 34. percben Ibrahimovic egyenlített. Lucas tekerte elé labdát, és csúszva bepasszolta a kapuba.

A meccs már a második félidő legelején eldőlt, Ibrahimov 20 méterről lőtt szabadot, védhetetlenül a hosszú felső sarokba bombázott.

A PSG jelen pillanatban vezeti a bajnokságot, és ha vasárnap az Olimpique Marseille nem nyer, akkor az élen is maradhat.