Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dzsudzsák-gólpasszok és gól

2014.12.07. 16:25

Az orosz futballbajnokság 16. fordulójában a Dinamo Moszkva kiütötte az Amkar Perm csapatát, 5-0-ra nyertek Dzsudzsákék.

A magyar válogatott szélső végig a pályán volt, az első gólnál ő adott be Kurányinak, aki fejjel szerezte a gólt. A 67. percben Dzsudzsák 17 méterről lőtt szabadrúgást, a rövid felsőbe csavart, ezzel volt 3-0.

A következő gólnál is ő adott középre, ezúttal jobbról, laposan, annyiban nem az ő gólpassza, hogy egy védő bele tudott érni a labdába, amitől a labda kicsit felpattant, dea labda iránya nem változott, Jonov levette, cselezett egyet, majd a kapuba lőtt.

Az ötödik gólnál is Dzsudzsák szalad el a bal szélen, középreadása után szerezte meg a Dinamo az 5. gólt. 

A Dinamo győzelmével feljött a harmadik helyre, előtte két ponttal a második helyen van a CSZKA, de Dzsudzsákék eggyel kevesebb meccset játszottak, így megelőzhetik, és BL-selejtezős helyre juthatnak a Zenit mögött.