Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Úgy tűnt, felsegíti a sérült kapust, aztán valami egészen más történt

2014.12.08. 16:14

Volt bőven feszültség az amerikai MLS vasárnap esti bajnoki döntőjében, a New England Revolution és a Los Angeles Galaxy meccse csak hosszabbításban dőlt el.

Egy idő után már Galaxy-kapus Jaime Penedónak is fájdalmai voltak, vagy legalábbis nagyon úgy tett az alapvonalnál. A New England-iektől viszont AJ Soares nem akart időt vesztegetni, úgy tűnt, felrántja a kapust, hogy folytatódhasson a játék, de aztán inkább ellökte a szenvedő ellenfelet. Bár az is lehet, csak az nem tetszett neki, hogy Penedo nem akar járni, ezért inkább hagyta szenvedni. 

Az ideges Soarest csapattársa, a korábbi schalkés Jermaine Jones is igyekezett megnyugtatni, a játékos nem kapott sárgát. A meccset végül hosszabbításban bukták el, a Galaxy győztes gólját Robbie Keane szerezte a 111. percben, a 2-1-gyel lettek bajnokok.