Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiszámíthatatlan a sorsolás? Nézze csak, mennyire nem

2014.12.13. 12:14

Hétfőn tartják a labdarúgó Bajnokok Ligája sorsolását, és az Eurosport készített egy nagyszerű statisztikai ábrát, mire számíthatnak a csapatok.

Érdemes megnézni: a Chelsea esélye majdnem 30 százalék, hogy a Bayer Leverkusennel találkozzon az egyenes kieséses BL-szakaszban. Amivel José Mourinho alighanem maradéktalanul boldog lenne.

bl-sorsolas(1).png

A másik német csoportmásodik, a Schalke kaphatja legnagyobb eséllyel a kívánságlista elején szereplő francia Monacót. Ha nem így lesz, szinte biztosan spanyol csapatba szalad bele, hacsak nem csípi el a Portót. Tavaly a Schalke a Realt kapta, és kilencet kapva búcsúzott. A Real tavaly három németet vert a döntőig.

A Bayern-Arsenal páros összejött a két előző kiírásban, most 24 százalék esély van arra, hogy ismét összecsapjanak.

Pontosan ugyanannyi az esély arra, hogy a Dortmund a Manchester Cityt kapja.

Hétfőn délben húz az UEFA, akkor minden kiderül. Fogadni is lehet egyébként a párokra, természetesen a fenti ábra alapján nem fizet sokat a kék színű pár.