Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Öngyújtóval találták fejbe a Schalke-edzőt

2014.12.14. 12:48

Súlyos incidens zavarta meg a Schalke-FC Köln meccset. A 89. percben, 2-1-es vendégvezetésnél Sven Hübscher, a hazai másodedzője valamin összeszólalkozott Peter Stögerrel, a Köln szakvezetőjével. Hübscher éppen a helyére ment volna vissza, amikor valaki a lelátóról egy fém öngyújtóval találta fejbe.

A felvétel jól látszik, hogy az öngyújtó valósággal szétrobban Hübscher fején. A hazai edző el is terült, fejéből ömlött a vér. Később az öltözőben több öltéssel kellett összevarrni. A játékot ez nem zavarta, csak néhány kamera rögzítette az esetet.

Mivel a rendőrség nem ítélte biztonságilag kockázatosnak a meccset, így rendőrségi felvétel nem készült. Ugyanakkor a stadion biztonsági vezetője elmondta, a lelátót pásztázó kamerák felvételei alapján mindent elkövetnek, hogy megtalálják az elkövetőt.

A meccset végül a Köln nyerte a hétközben a BL-csoportkörből bravúrosan továbbjutó Schalke otthonában, és a középmezőnybe jött fel. A Schalke a hatodik helyen áll.