Viola
-6 °C
-2 °C

Ezért kell nagyon figyelni az Everton zsenijére

2014.12.16. 11:04

Lényegében 20 perc alatt elintézte a hétfő esti angol bajnokit az Everton a Queens Park Rangers ellen, hiszen a 33. és az 53. perc között három gólt is lőttek, behúzva a három pontot (3-1).

Az első gólt Ross Barkley, a liverpooliak 21 éves nagy tehetsége lőtte, a gólban pedig benne volt minden klasszisa. Már a kihozatalnál ő teremti meg a lehetőséget az átlépős cselével, utána a kényszerítőből meg is indult, majd a sprint végén elképesztő erővel lőtte ki a rövid oldalt.

Barkley-nak ez volt mindössze az első bajnoki gólja az idényben, de korábban is volt már pár szép találata. Utána még a belga Kevin Mirallas és a skót Steven Naismith találtak be, erre a háromra pedig csak Bobby Zamora tudott válaszolni eggyel, így a kiesőhelyen álló QPR simán kikapott.

A hazaiak twitterükön a Ferencvárosból igazolt bosnyák középpályást, Muhamed Besicet méltatták, akit a meccs legjobbjának láttak.

A vendégek gyenge helyzetét főleg a pocsék idegenbeli formájuk okozza, hiszen a legutóbbi 40 idegenbeli bajnokijukból mindössze kettőt tudtak megnyerni.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!