Judit
2 °C
7 °C

Nincs ennél őrültebb meccs: 3-6 után 6-6, hat perc alatt

2014.12.21. 09:24

A spanyol másodosztályban őrült, 12 gólos meccset játszott egymással a Numancia és a Lugo. A 84. percig még a Lugo vezetett 6-3-ra, de a vége 6-6 lett.

A szinte abdszurddá váló meccs, egészen normálisan kezdődött, a félidőben 1-1 volt az állás. A második félidőben a Lugo-játékos Pelayo rúgta az első gólt, az 57. percben David Aganzo találtavál már kétgólos előnye volt a vendégcsapatnak. Négy perccel később Carlos Aranda szűkített a különbségen (2-3).

Ezután jött egy kisebb őrült szakasz, a két csapat három perc alatt három gólt szerzett, így a 71. percben a Lugo 5-3-re vezetett. majd a 79. percben már 6-3-re ment. Kevesen gondolhatták, hogy innen még fel lehet állni, de a nyolcgólos veretlenségi sorozat után álló Numancia megtette.

A 84. percben Sergi Enrich rúgott egy gólt, a 89.-ben Natalio talált be, majd az utolsó pillanatban Carlos Aranda állított be a végeredményt.

18 forduló után a Numancia a 10., a Lugo a 12. a bajnokságban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?