Vince, Artúr
-5 °C
0 °C

Bekeményítenek az angol klubok: tilos állni meccs alatt

2014.12.28. 08:41

Sorra kapják a felszólításokat, büntetéseket azok az angol futballszurkolók, akik klubjuk meccsét állva nézik a lelátóról. 

Az Arsenal a QPR ellen játszott karácsony második napján, mindössze négy perc telt el a mérkőzésből, amikor két szurkolóhoz odament egy biztonsági ember, és elvette tőlük a szurkolói kártyájukat, mert a mögöttük ülők nem látják a pályát. 

A drukkerek értesítőt is kaptak a klubtól, ebben az áll, hogy folyamatosan álltak, ezért kellett ellenük fellépni, és ki fogják vizsgálni az esetet. A történtekről fotó is készült, ezen látható, hogy gyakorlatilag az egész szektor állva nézi a meccset. 

Ön állva nézi a meccset?

Köszönjük, hogy szavazott!

Néhány nappal korábban egy Chelsea-szurkolónak küldött levelet a klubja, mert a biztonsági kamerák felvételén kiszúrták, hogy az egyik gólnál felállt a székére is úgy ünnepelt.

Bár őt nem büntették meg, de felhívták a figyelmét arra, hogy az ilyen viselkedés elfogadhatatlan, nemcsak a többi szurkoló miatt, hanem azért is, mert kárt tehet a székében. Azt is megírták neki, ha legközelebb is észreveszik, hogy a székére áll, akkor már súlyosabb következményekkel kell számolnia. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!