Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bekeményítenek az angol klubok: tilos állni meccs alatt

2014.12.28. 08:41

Sorra kapják a felszólításokat, büntetéseket azok az angol futballszurkolók, akik klubjuk meccsét állva nézik a lelátóról. 

Az Arsenal a QPR ellen játszott karácsony második napján, mindössze négy perc telt el a mérkőzésből, amikor két szurkolóhoz odament egy biztonsági ember, és elvette tőlük a szurkolói kártyájukat, mert a mögöttük ülők nem látják a pályát. 

A drukkerek értesítőt is kaptak a klubtól, ebben az áll, hogy folyamatosan álltak, ezért kellett ellenük fellépni, és ki fogják vizsgálni az esetet. A történtekről fotó is készült, ezen látható, hogy gyakorlatilag az egész szektor állva nézi a meccset. 

Ön állva nézi a meccset?

Köszönjük, hogy szavazott!

Néhány nappal korábban egy Chelsea-szurkolónak küldött levelet a klubja, mert a biztonsági kamerák felvételén kiszúrták, hogy az egyik gólnál felállt a székére is úgy ünnepelt.

Bár őt nem büntették meg, de felhívták a figyelmét arra, hogy az ilyen viselkedés elfogadhatatlan, nemcsak a többi szurkoló miatt, hanem azért is, mert kárt tehet a székében. Azt is megírták neki, ha legközelebb is észreveszik, hogy a székére áll, akkor már súlyosabb következményekkel kell számolnia.