Mátyás
3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Tippjáték

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 13:00 - Aeroflot Open 2020 - 02- 19 - 27 - Kozák Ádám (2523) 6/2, Rapport Jovana (2348) 6/1,5
  Ha viccesen kívánnám elütni tegnapi melléfogásom várakozásomat illetően, akkor azt mondanám, hogy a szökőév miatt Mátyás napja ma vagyon, így mától várom a pálfordulást - Ha kevésbé mókásan állok a dologhoz, akkor végtelenül sajnálom, hogy Ádám nem csapta le a magas labdát, benne volt a partiban a győzelme mégis Buksa bukszájában maradt a félpont - A rossz nem jár egyedül, itt benn maradt egy félpont, ott - Jovanánál elszállt egy egész - Így aztán sovány eredmény a megszerzett 2/0,5, pláne ha tudjuk, hogy a riválisok ráadásul alacsonyabb élősök voltak - De majd ma eljön az igazság pillanata.
Tommy autosport
Újra teszten az új Toyota Yaris WRC
A soron következő murvás Mexikó ralira, Ogier-val, Evans-szel és Rovanperá-val Spanyolországban készülő Toyota Gazoo Racing csapat a február eleji havas finnországi tesztek után itt is megfuttatta a 2021-es rali VB-re készülő, új karosszériás Toyota Yaris-ból fejlesztett versenyautóját.
USAracing
Százezer dolláros vérdíjat tűztek ki Kyle Buschra
Kyle Busch február 21-én, pénteken megszerezte zsinórban hetedik győzelmét a Gander RV & Outdoors Truck Seriesben.   [...] Bővebben!
9 Nyíl
Gerwyn Price, a kilencnyilas és Ratajski
Két dolgot érdemes leszögezni, és persze ezzel vitatkozni is.
Katarzis nélkül
Hóvirágos, mohás
Futunk az erdőben. Nem verseny van, teljesítménytúra. ...és elhangzik a szokásos kérdés, hogy: ,,Minek futnak, ha nem, verseny?" Persze mindenkinek más a motivációja... [...] Bőve...