Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Tippjáték

Blogok

Sakkmester
LIVE! - Korcsoportos Magyar Bajnokság 2020 október 24-30. - F14, F16, F18, L14, L16, L18 - Budapest - Magyar Sakkszövetség versenytermei - Budapest, Falk Miksa u. 10. II. emelet
A legeredményesebb pontszerző büszke címmel a negyedik fordulót követően Persányi Barnabás és Lakatos Tamás büszkélkedhet - Ők ketten 4/3,5 ponttal vezetik a 16 éves fiúk mezőnyét - Barnabás fent - Tamás lent Három fordulót követően a teljes mezőny legeredményesebbje a 14 éves:Vicze Kata 3/3A 16 éves fiúk mezőnyében versenyző - 13 éves Gaál Zsóka 4/0,5 Még a koronavírus miatti félelmet sem ismerő korcsoportos magyar sakkbajnokság résztvevői     A résztvevők listáját és a részletes eredményeket ITT találod   Három fordulót követően egyetlen 100%-os teljesítményt nyújtó versenyzője van a mezőnynek: Vicze Kata a 14 éves lányok korcsoportjában érte el a hibátlan teljesítményt - A hat csoportból ötben találunk nullapontosokat - kivétel a 18 éves fiúké, ahol az utolsó helyezett is szerzett legalább egy pontot - A 16 éves fiúk között szereplő 13 éves Gaál Zsóka is vár még a pontszerzésre - Zsóka heroikus küzdelmeken van túl, melyek; remélem jobban erősítik őt, mint a könnyű győzelmek.
USAracing
Alex Zanardi – A fánkozás nagymestere
Manapság már a legtöbb versenysorozatban visszatérő szokásnak számít a győztes pilóták által a leintést követően végrehajtott, úgynevezett fánkozás.   [...] Bővebben!
Tommy autosport
Íme az új Hyundai i20 N Rally2 versenyautó
A Hyundai Motorsport a mai napon bemutatta a vadiúj Hyundai i20 N Rally2 (korábban R5) kategóriájú versenyautóját amit a különböző nemzetközi, nemzeti és regionális bajnokságokban való részvételre fejlesztettek ki.