Piroska
-11 °C
-2 °C
Sport

Tippjáték

Blogok

Sakkmester
83. TATA Steel Masters sakk elitverseny - 2021-01-16 - 31 - LIVE! - 14:00 - Wijk aan Zee - Carlsen 1-0 Firouzjával kezdett - Lékó Péter "felkapott" kommentátorként itt is jelen lesz
    Carlsen, Giri és Grandelius nyert a Tata Steel Masters 2021 első fordulójában - 14 órakor a szokásos gong-zúgással vette kezdetét a 2021-es év első tábla melletti sakk-szuper-versenye, amely azért nem annyira szuper, mint amennyire a sakkdrukkerek elvárnák - mégis mit keresnek ott a világranglistán ötvenen, hatvanon, hetvenen túliak, de főként a világranglista 184-ik - úgy, hogy a mi világranglista tizenharmadikunkat; Rapport Richárdot kihagyták! - A második forduló sztármérkőzése: Vachier-Lagrave Maxime (FRA) - Firouzja Alireza (FID) parti lesz - Érdeklődéssel várjuk, hogyan alkalmazkodnak a lassú játéktempóhoz a járvány miatt gyors-sakkhoz (rapid, blitz, bullett) szokott sakkfenoménok.
Tommy autosport
A Hyundai Motorsport idei dekorációja
A Hyundai Motorsport is bemutatta idei WRC autójának színvilágát, dekorációját.
Vitorlás tudattágítás
Vendée Globe 2020-21, hatvanhetedik nap – fej-fej mellett Riónál
Emlékeink szerint eddig nem nagyon volt olyan a Vendée Globe történetében, hogy négyezer mérföldre a céltól hatan versenyezzenek az élen 100  mérföldön belül.
USAracing
Most Hailie Deegant lincselték meg virtuálisan egy kimondott szó miatt
A NASCAR egyik legnépszerűbb, feltörekvő versenyzőjét is utolérte a digitális lincselés.     [...] Bővebben!