Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C

C. Ronaldo a karrierjét kockáztatja?

2014.06.18. 19:43 Módosítva: 2014-06-18 19:43:17
A portugálok szerda este sajtótájékoztatót tartanak, amin bejelentik: mi lesz Cristiano Ronaldóval.

A portugál csapat Ponte Pretában edzett szerdán, és Cristiano Ronaldo ezúttal is jeges tömlővel a térdén futott ki a gyepre, és korábban abbahagyta, mint a többiek. Majd egy szót sem szólt az újságírókhoz, hanem az öltözőbe sietett.

José Carlos Noronha, a válogatott csapatorvosa azt állította az edzés után, ha pályára akar lépni vasárnap este az Egyesült Államok ellen, akkor a karrierjét kockáztatja.

Mert alapesetben két hónapot kellene kihagynia a mostani állapot szerint, de ha tovább erőlteti a lábát, előfordulhat, hogy már soha nem lesz 100 százalékos állapotban.

A szupersztárnak íngyulladása van a bal térdében, ami napról napra javul, de a meccseken vagy keményebb edzéstől visszaesik az állapota a 29 éves realosnak.

Ronaldo a Bajnokok Ligája döntőjén is sérülten játszott, de mindenképpen ott akart lenni.

A portugál csapatból már kiesett a balhátvéd, Fabio Coentrao, Pepe piros lapja miatt nem játszhat. A Besiktas csatára, Hugo Almeida is megsérült. A helyszíni újságírók azt beszélik, C. Ronaldo nem fog kockáztatni, vagyis valószínűleg véget ért neki a vb.

A portugálok 0-4-gyel indultak, a németek átrohantak rajtuk, mindenképp nyerniük kell a második meccsükön. C-nek segítség, hogy az csak vasárnap este lesz, így ideje van még pihenni.