Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C

Messinek nem kell a realos gólpassza

2014.06.05. 15:18

Könnyed mérkőzésen készült Argentína a közelgő vb-re, és nagyon túl sem hajtották magukat, hiszen a csütörtök hajnali meccs után szombat este már újabb találkozó vár rájuk.

Ennek ellenére simán, 3-0-ra győztek Trinidad és Tobago ellen, még úgy is, hogy a végig pályán maradt Messi nem talált be egyszer sem, pedig még az ellenfél is meghajlott előtte a kezdés előtt. Viszont az első félidő végén nagyon közel járt a gólhoz - Ángel di Maríával játszottak össze, Messi remekül indította a szélsőt, aki miután átvitte a kapus Jan Michael Williamsen a labdát, önzetlenül középre tette a barcás elé - igaz, talán kicsit későn.

Messinek már csak be kellett volna passzolnia két méterről, de a nagy sprint után kiengedett és nem számolt azzal, hogy Yohance Marshall visszaér majd menteni. Pedig ez történt, a mianmari ligában játszó védő szögletre emelte a labdát, ám ezzel csak elodázta az argentin gólszerzést, hiszen di María beívelése után Rodrigo Palacio - a kapus szerencsétlenkedésének is köszönhetően - fejesével 1-0 lett a hazaiaknak.

A másik két gólt Javier Mascherano és Maxi Rodriguez szerezték, ezzel viszont még nincs vége a felkészülésüknek, a bosnyákok elleni első vb-meccsük előtt még Szlovéniával játszanak szombaton.