Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elegem van, hagyjanak már Ronaldóval

2014.06.21. 15:47

A Cristiano Ronaldo körüli hisztéria már a portugál válogatott játékosait is kezdi megviselni, miután a napokban olyan hírek jöttek a válogatott edzőtáborából, hogy a klasszis a karrierjét is kockáztatja, ha pályára lép az Egyesült Államok ellen vasárnap este. 

A térdével van probléma, a hét elején az edzést is félbe kellett hagynia, a legutóbbi hír, hogy péntek délután bekötözött térddel edzett, a tréning után pedig jegelni kellett a lábát. A portugálok sajtótájékoztatóján Helder Postigát kérdezték csapattársa állapotáról, akinek ez már sok volt. 

„Annyi kérdést megválaszoltam már vele kapcsolatban, minden nap Cristiano Ronaldóról beszélünk. Elegem van, képzeljék el, ő mennyire unhatja már ezt. Ha képes velünk edzeni, az azt jelenti, hogy valószínűleg jó állapotban van. Minden nap velünk készült."

A támadó arról is beszélt, a pénteki edzés után tíz játékos is jegelte magát, ez teljesen megszokott az edzések után, három zsáknyi jeget használtak el.  „A jegelésben nincs semmi különös, a foglalkozások után bevett szokás. Jó lenne, ha helyén kezelnék a dolgot" - fakadt ki a portugál.

Hasonlót mondott Miguel Veloso is, amikor Ronaldóról kérdezték. „Nem vagyok orvos, de nekem egészségesnek tűnik". 

Az első mérkőzésén a németektől 4-0-s vereséget szenvedő portugál válogatott vasárnap éjjel játszik az Egyesült Államokkal, ha ott kikapnak, akkor a tornájuknak is vége lehet. A fél védelem hiányozni fog, Pepe eltiltás, Coentrao pedig sérülés miatt, és a kapus Rui Patricio, valamint a támadó Hugo Almeida sincs jól, Cristiano Ronaldo állapotáról pedig semmi biztosat nem tudni, de valószínűleg játszani fog, kérdés, mennyit bír majd.  

A portugálok csoportjában szombat este rendezik a Németország-Ghána-mérkőzést, attól is függ, mennyire kell majd megnyomniuk az Egyesült Államok elleni találkozójukat.