Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hodgson: Dehogy mondok le, élvezem

2014.06.22. 09:16

Az angol válogatott már két meccs után kiesett a világbajnokságon, szövetségi kapitányuk lelkesedése a kudarc ellenére sem kopott meg. Roy Hodgson győzelemre kívánja vezetni csapatát a 2016-os Európa-bajnokságon, írja az MTI.

Hodgson egy vasárnapi interjúban megerősítette, annak ellenére, hogy nem jutottak tovább a csoportból, nem akar lemondani. A kapitány ehhez a hét végén már támogatást kapott a szövetség elnökétől, Greg Dyke változatlan bizalmat szavazott neki.

„Lelkesedésem nem csökkent, mint ahogy nem csökkent elszántságom azzal kapcsolatban sem, hogy tovább dolgozzam játékosaimmal" - fogalmazott Hodgson. Szerinte csapata percről-percre erősebb és jobb lesz.

Az biztos, hogy továbbra is számíthat Wayne Rooneyra. A Manchester United csatára egy vasárnapi nyilatkozatban kijelentette, hogy nem akar búcsúzni a címeres meztől. „Hiszem, hogy még éveken keresztül viselhetem azt" - jelentette ki a 28 éves csatár, megerősítve, hogy továbbra is a futball a mindene.