Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A bíró KO-zta, társa lefejelte, túlélte

2014.06.26. 21:57

A ma már amerikai Jermaine Jones a futball-világbajnokság előtt azt mondta, hogy ha gólt lő Németországnak, akkor nem fogja megünnepelni, mert korábban még abban a válogatottban játszott. Jonesnak ezzel nem kellett foglalkoznia, 1-0-ra kikapott az Egyesült Államok, de annak is örülhetett, hogy egyáltalán be tudta fejezni a mérkőzést.

Jonest először a 28. percben tesztelték, egy amerikai támadásnál futott fel, hogy megszerezze a beadást, de a 16-osnál erőből belefutott, majd lekoccant Ravsan Irman játékvezetőről. A Twitteren a kihagyhatatlan poén jött erre: „Vajon nem kellett volna sárga lapot adni magának a bírónak?"

Jones folytatni tudta a meccset, de a második félidőben megint KO-zták. Csapattársával Alberto Bedoyával kereszteztek, nem tudták kikerülni egymást, lendületből összefejeltek. Bedoyát le is kellett kísérni, de ő be tudta fejezni a mérkőzést.

Jones a csapata legjobbja volt, a legagresszívabb futballt ő mutatta Jürgen Klinsmann válogatottjában. Az ütközések is nagy akarása miatt következtek be.