Gusztáv
3 °C
7 °C

A bíró KO-zta, társa lefejelte, túlélte

2014.06.26. 21:57

A ma már amerikai Jermaine Jones a futball-világbajnokság előtt azt mondta, hogy ha gólt lő Németországnak, akkor nem fogja megünnepelni, mert korábban még abban a válogatottban játszott. Jonesnak ezzel nem kellett foglalkoznia, 1-0-ra kikapott az Egyesült Államok, de annak is örülhetett, hogy egyáltalán be tudta fejezni a mérkőzést.

Jonest először a 28. percben tesztelték, egy amerikai támadásnál futott fel, hogy megszerezze a beadást, de a 16-osnál erőből belefutott, majd lekoccant Ravsan Irman játékvezetőről. A Twitteren a kihagyhatatlan poén jött erre: „Vajon nem kellett volna sárga lapot adni magának a bírónak?"

Jones folytatni tudta a meccset, de a második félidőben megint KO-zták. Csapattársával Alberto Bedoyával kereszteztek, nem tudták kikerülni egymást, lendületből összefejeltek. Bedoyát le is kellett kísérni, de ő be tudta fejezni a mérkőzést.

Jones a csapata legjobbja volt, a legagresszívabb futballt ő mutatta Jürgen Klinsmann válogatottjában. Az ütközések is nagy akarása miatt következtek be.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!