Illés
17 °C
29 °C

Hogy tud aludni ezután a bíró?

2014.06.22. 12:46

Irán majdnem csodát tett az Argentína elleni csoportmeccsen, de Lionel Messi 91. perces gólja miatt nem sikerült összehozni a bravúros 0-0-t. Iránnak semmi szégyenkezni valója nincs, de úgy érzik, Milorad Mazics bíró megfosztotta őket egy büntetől és gólszerzési lehetőségtől.

Az 55. percben Askan Dedzsagah tört be egyedül a 16-oson belülre, de ott Zabaleta egy kemény becsúszással megállította az iránit.

Büntetőt kellett volna adni?

  • 543
    Nem
  • 404
    Igen

„Messi fantasztikus volt, de a bíró egyáltalán nem. Nem értem, látnia kellett volna, hogy büntető. Csak öt méterre állt onnan, lehetetlen, hogy nem látta. Hogy tud ezek után ma és hátralévő életében alduni? Minden tiszteletem az övé, de szeretnék szemből szemben elbeszélgetni vele, hogy miért tette ezt velünk? Ki kellett mondanom az igazságot, és csak remélni tudom, hogy nem büntetnek meg ezért" – méltatlankodott az eset után Carlos Queiroz szövetségi kapitány, aki még piros lapot is adott volna a szerelésért.

A lassítás azonban inkább a szerb bírónak ad igazat, Zabaleta a labdát találta el először, és csak után kaszálta el Dedzsagah lábát. Hogy így legyen, abban pont az iráni segített neki, az utolsó pillanatban megtolta a labdát, ezért érhette el azt először az argentin védő.