Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Neuer megúszta a vb égését, de az egész stadion kiröhögte

2014.06.22. 07:46

A Németország-Ghána hajrájában már 2-2 volt az eredmény, egymást érték a helyzetek, amikor majdnem a németek kapusa, Manuel Neuer adott oda egy gólt az afrikai csapatnak.

A tizenhatoson belül leszedett egy beívelést, és oda akarta dobni a labdát az egyik védőjének, ám az utolsó pillanatban kicsúszott a kezéből. A kapus gyorsan és ügyesen le tudta reagálni a helyzetet, a labda után sprintelt, és kibombázta a mezőnybe, nehogy baj legyen. A nézők jót röhögtek, később már a kapus is nevetett. Neuernek szerencséje volt, mert a ghánai Ayew pont háttal állt neki, ha a ghánai jobban figyel, le is csaphatott volna a labdára. 

A meccs 2-2-vel zárult, a végén a ghánaiaknak és a németeknek is volt még gólszerzési lehetőségük. A döntetlennel a csoport teljesen nyílt, ha Portugália vasárnap éjjel pontot szerez az Egyesült Államok ellen, akkor még bármi lehet.