Aliz
6 °C
14 °C

Ő a világbajnokság legszerencsétlenebb kisfiúja

2014.06.16. 09:49

Az argentinok vasárnap éjfélkor Bosznia-Hercegovina ellen léptek először pályára a világbajnokságon.

A Maracaná stadionban rendezett meccsre, ahogy az már évek óta megszokott, gyerekekkel együtt vonultak ki a játékosok, akik még a kijáróban álltak össze, és fogták meg a kezét annak a gyereknek, akit hozzájuk osztottak be.

Az argentin csapattól a világ egyik legnépszerűbb játékosa érkezett először, odaköszönt a gyerekeknek. Ekkor egy kisfiú odafurakodott a sor elejére, hogy lepacsizhasson Messivel, nyújtotta is a kezét, de Messi ekkor a bírók felé fordult és továbbsétált, hogy mindegyik játékvezetővel kezet foghasson. Eközben a kisfiú szörnyen csalódott arcot vágott, hátat is fordított, és visszakullogott a helyére.

Így már nem láthatta, hogy bálványa visszatért, és az első gyermekkel kezet fogott, aki ő lehetett volna, ha még néhány másodpercig a helyén marad. 

Csak remélni merjük, hogy Messi is látni fogja a történetről szóló videót, és valamivel kárpótolja majd a vb eddigi legszerencsétlenebb kisfiúját.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?