Olivér
4 °C
8 °C

Robben nem is tudja, mikor szimulált

2014.06.30. 20:42

Hollandia Mexikó legyőzése után a Flamengo egyik pályáján edzett, a sajtótájékoztatóra Arjen Robben is elment, hogy tisztázza a szavait, mert szerinte sokan félreértették, a külföldi újságok pedig félreértelmezték, amit a szimulálásról mondott.

„Az őszinteség a legjobb politika, most is őszinte vagyok, ahogy a meccs után is az voltam, még ha ezt félre is értették. Amikor műesésről beszéltem, az nem a tizenhatoson belül volt, azért nem is járhatott volna büntető. Volt viszont egy másik eset, még az első félidő vége előtt, amikor megrúgtak, de azért nem kaptunk semmit. Az utolsó percekben egyértelműen szabálytalankodtak velem, akkor szó sem volt műesésről, ennyi” - állította a szélső, aki már három gólnál tart.

Robben nem tart attól, hogy a FIFA eltiltaná, mert a meccset nem befolyásolta a műeséssel. Arra nem emlékszik, és nem is érdekes szerinte, mit mondott neki Marquez az eset után.

Wesley Sneider kifejtette, tudnak egymásért küzdeni, ez is az oka annak, hogy háromszor (Spanyolország, Ausztrália, Mexikó) is fordítottak.

„Emellett megvan a kellő önbizalmunk is, hiszen senkinek sem fordult meg egyetlen pillanatra sem a fejében, hogy veszíthetünk.”

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?