Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Scolari dühöngve osztotta ki Neymarékat

2014.06.02. 18:27

Nem tetszett az edzés, semmi sem tetszett, amit láttam, pocsék volt az egész!

- dühöngött a jövő héten kezdődő brazil világbajnokságon a házigazdákat irányító Felipe Scolari edző, miután levezette csapata tréningjét vasárnap este. 

A brazilokkal 2002-ben világbajnok szakember szerint több játékos túl lazán vette a foglalkozást, tizenegy nappal a torna kezdete előtt ez egyszerűen megengedhetetlen. „Ha valami nem tetszik, akkor arra megoldást kell találnom a pályán, amíg nekem tetsző dolgokat nem látok viszont" - fenyegetett Scolari. 

Az edzésen 3-2-re nyert az első csapat a cserék ellen, a helyi újságok szerint a legnagyobb feltűnést Neymar barátnője keltette, óriási volt a felhajtás a Bruna Marquezine nevű színésznő miatt.

A brazil csapatnál három légiós, Thiago Silva, Fernandinho és Paulinho sem lép majd pályára a keddi, Panama elleni felkészülési mérkőzésen, a PSG-s védő kisebb sérüléssel bajlódik, utóbbi kettőnek pedig pihennie kell. A válogatott óriási biztonsági intézkedések mellett érkezett meg a keddi mérkőzés helyszínére, Goianiába, fegyveresek kísérték a csapat útját a repülőtértől a szállodáig, a múlt héten előfordult olyan, hogy a vb ellen tüntetők vették körbe a csapat buszát.