Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Scolari: Piszok mázlink volt

2014.06.29. 08:34

Brazília nagyon rossz meccsen 1-1-et játszott Chilével, a vb-házigazda hosszabbítás és 11-esek után jutott tovább a nyolc közé.

„13-szor lőttünk kapura, ha nem használod ki a helyzeteidet, kieshetsz. A 118. percben, annál a kapufánál majdnem megfizettük ennek az árát" - mondta a meccs után Luiz Felipe Scolari.

A brazilok kapitánya szerint 3-4 helyzetük is volt, hogy második góljukat belőjék, és a labdát is többet birtokolták. „Ez egy új csapat, hatalmas nyomás alatt játszanak, ez a legjobb játékosokon is érződik. Aki mást mond, hazudik."

Scolari szerint Chile remekül, szervezetten, kiegyensúlyozottan játszott. Ebből a meccsből tanulniuk kell, azt biztosan, hogy ilyen hatalmas érzelmi töltet akár győzelemhez is segítheti őket.

A brazilok vasárnap pihennek, hétfőn már edzenek, a pénteki negyeddöntőben a nagy formában lévő Kolumbiával játszanak és remélik, hogy Neymar is ott lehet a pályán.

„Ápolni kellett a meccs alatt, már a negyedik percben. Most pár napot pihenhet, utána jelenthető csak ki biztosan, hogy ott lesz a pénteki meccsen."

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!