Adalbert
15 °C
21 °C

Olyan az egész év, mint az első napja? Na, akkor retteghet az Arsenal

2015.01.01. 18:20

Az angol bajnokság negyedik helye volt a tét a Southampton-Arsenal meccsen, és a hazai csapat sokkal dinamikusabban és célratörőbben futballozott, ezzel megérdemelten nyert 2-0-ra.

A győzelemhez kellett azonban Wojciech Szczesny kapus bakiparádéja is. Az Arsenal vagy tíz éve kapusgondokkal küzd, a drukkerei csak abban reménykedhetnek, hogy nem igazolódik a mondás, és nem olyan lesz Szczesny éve, mint 2015 első napja.

A lengyel kapus és a futballparódia ott kezdődött, amikor a kisodródott Manét még inkább kiszorítani akarta, pedig annak ott volt a nyakán egy védő, és neki a vonalon kellett volna várnia, mi történik.

Sadio Mane Goal Southampton vs Arsenal

Amikor rájött arra, hogy nem fog menni a kiszorítás, hirtelen megfordult, ahelyett, hogy a csatár nyakán maradt volna. Mané ugyanakkor tökéletesen észlelte a lehetőséget, és pazarul csavarta kiszorított szögből az üres kapuba a labdát.

A második félidőben a kapus még súlyosabb hibát követett el, felszabadított a védő helyett az ötösön, csakhogy rossz helyre, a legközelebb álló csatárhoz küldte a labdát, Tadic pedig köszönte, és a kapuba vágta.

Dusan Tadic Goal vs Arsenal

A várakozás felett szereplő Southampton ezzel megőrizte a negyedik helyét, január 10-én lesz a következő forduló.