Judit
2 °C
7 °C

Olyan az egész év, mint az első napja? Na, akkor retteghet az Arsenal

2015.01.01. 18:20

Az angol bajnokság negyedik helye volt a tét a Southampton-Arsenal meccsen, és a hazai csapat sokkal dinamikusabban és célratörőbben futballozott, ezzel megérdemelten nyert 2-0-ra.

A győzelemhez kellett azonban Wojciech Szczesny kapus bakiparádéja is. Az Arsenal vagy tíz éve kapusgondokkal küzd, a drukkerei csak abban reménykedhetnek, hogy nem igazolódik a mondás, és nem olyan lesz Szczesny éve, mint 2015 első napja.

A lengyel kapus és a futballparódia ott kezdődött, amikor a kisodródott Manét még inkább kiszorítani akarta, pedig annak ott volt a nyakán egy védő, és neki a vonalon kellett volna várnia, mi történik.

Amikor rájött arra, hogy nem fog menni a kiszorítás, hirtelen megfordult, ahelyett, hogy a csatár nyakán maradt volna. Mané ugyanakkor tökéletesen észlelte a lehetőséget, és pazarul csavarta kiszorított szögből az üres kapuba a labdát.

A második félidőben a kapus még súlyosabb hibát követett el, felszabadított a védő helyett az ötösön, csakhogy rossz helyre, a legközelebb álló csatárhoz küldte a labdát, Tadic pedig köszönte, és a kapuba vágta.

A várakozás felett szereplő Southampton ezzel megőrizte a negyedik helyét, január 10-én lesz a következő forduló.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?