Eufrozina, Kende
11 °C
26 °C

A Barca-edző meg akarta büntetni Messit

2015.01.06. 20:58

Hétfőn lehetett hallani arról, hogy Lionel Messi gyomorpanaszok miatt kihagyta a Barcelona edzését. Azóta kiderült, óriási feszültség lett a dologból a vezetőedző Luis Enrique és a sztár között.

A Barcelona-ügyekben általában elég jól tájékozott katalán Sport.es szerint a vezetőedző nem hitte el, hogy Messinek tényleg egészségügyi problémái vannak, és ezért hagyja ki a foglalkozást, amit több ezer szurkoló nézett meg.

Olyannyira felhúzta magát a dolgon, hogy formálisan meg is büntette volna az argentin futballistát, de a csapattársak állítólag közbeléptek, és meggyőzték a szakembert, hogy ezt talán mégsem kellene. Főleg Xavi, Iniesta és Busquets győzködte, szerintük Messi megbüntetése miatt nagyon megromlott volna a hangulat a klubnál, és szerdán leülnek beszélni a sztárral, hogy rendezzék a helyzetet.

A Barcelona legutóbbi bajnokiján Messi és Neymar is a kispadon kezdett a Real Sociedad otthonában, a bajnokit 1-0-ra elvesztették. A vereség után többen támadták Luis Enrique-t Messi padoztatása miatt. 

Az utóbbi időben egyre többet lehet hallani arról, hogy Messi esetleg elhagyhatja a Barcelonát, egy darabig a Chelsea-t emlegették, mint érdeklődőt, de José Mourinho vezetőedző cáfolta, hogy ilyesmire készülnének.